Turkoosi Melontaperhe -hankkeelle rahoitus jatkovuodelle

Vanajaveden Vesikot ry on saanut seuratukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä kaksivuotisen hankkeen toiselle vuodelle. Avustuksen suuruus on 9 500 euroa. Satu Nurmi jatkaa seurakehittäjän työtä nuoriso- ja kilpajaoston toiminnan kehittämisen parissa. Turkoosi melontaperhe 2020-2022 -hankkeen keskeisimmät tavoitteet ovat lasten ja nuorten harrastajamäärien lisääminen seurassa, koko perheen liikkumisen edistäminen (perheliikunta) sekä monipuolisen ja laadukkaan seuratoiminnan edistäminen.

Paljon on saatu aikaan jo hankkeen ensimmäisenä vuonna. Tähtiseura-ohjelmaan liittyvä kehitystyö on loppusuoralla ja auditointi häämöttää jo horisontissa. Tähtimerkki kertoo seuran toiminnan laadusta eri osa-alueilla: Johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta sekä seuran ihmiset ja aineelliset resurssit. Tärkeänä uudistuksena on myös Suomisport-palvelun käyttöönotto. Palvelusta voit lukea lisää täältä: Vanajaveden Vesikot on nyt Suomisportissa. Samasta linkistä löydät myös ohjeet seuran eri ryhmiin liittymiseen. Seurassa on otettu käyttöön Meloja 1 -kurssikonsepti sekä Lasten Melontakoulu -kurssikonsepti. Lisäksi verkkosivujen sisältöjä on kehitetty paremmin uusia melojia palveleviksi ja toimintaa avaaviksi.

Raikuvat aplodit ja kolme hurraa-huutoa jo tehdystä työstä kuuluu veturin kuljettajalle Satu Nurmelle, joka on upeasti johdattanut seuraa kohti Tähtimerkkiä ja sujuvampaa seura-arkea. Suuret kiitokset myös aktiivisesti kehitystyötä tehneille jaostojen ja hallituksen jäsenille. Toivomme, että tehdyn työn tulosta päästään juhlistamaan yhdessä alkusyksyn Tähtiseura-auditoinnissa.

Rahoituksessa on kyse virallisemmin Seuratoiminnan kehittämistuesta, jota jaettiin urheiluseuroille yhteensä lähes 4,5 miljoonaa euroa. Tuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Lisätietoa:
Puheenjohtaja Laura Kujala, 050 336 6695
Seurakehittäjä Satu Nurmi, 041 314 5744