Jäsenedut

Jäsenenä:

Voit käyttää seuran kalustoa veloituksetta päivän kestävillä omilla retkilläsi. Yön yli kestävillä retkillä käytöstä pitää maksaa vuokra 10 €/päivä. Kalustoa vuokrataan vain jäsenille.

Voit seuran jäsenenä tuoda ei jäsenenä olevan kaverin tutustumaan melontaan 10€/ kaveri, enintään kaksi kaveria kerrallaan. Saman kaverin voit tuoda korkeintaan kaksi kertaa kesässä.

Voit osallistua viikoittaisiin iltamelontoihin. Taitojen kehittyessä ja vajakoulutuksessa käytyäsi tai Meloja 1 kurssin suoritettuasi sinulla on mahdollisuus lunastaa kalustovajan avain käyttöösi, jolloin kalusto on käytettävissä vapaasti oman aikataulusi mukaan. Katso avaimen tilausohjeet etusivulta kohdasta pikalinkit ja Suomisport.

Sinulla on talvikaudella mahdollisuus osallistua viikoittaiseen tekniikka- ja turvallisuusharjoitteluun uimahallissa.

Talvikaudella käytössäsi on myös melontaergometri.

Voit osallistua seuran järjestämiin retkiin ja muihin Suomisportissa ja tapahtumakalenterissa mainittuihin tapahtumiin. Seuran järjestämissä tapahtumissa kaluston käyttö on maksutonta myös yli vuorokauden kestävillä retkillä. Retkistä ja tapahtumista voi olla erillinen maksu.

Voit osallistua seuran järjestämiin koulutustilaisuuksiin kuten melonnan jatko-, tekniikka- ja turvallisuuskoulutuksiin sekä melonnan ohjaajakursseille. Osa kursseista on maksullisia.

Sinulla on mahdollisuus vuokrata paikka omalle kajakillesi Vesikkolinnasta.

Vaikuta halutessasi seuramme toimintaan ja osallistu talkoisiin, jaostojen toimintaan sekä lukuisiin muihin  seuratoimintatehtäviin. Osallistuminen on toivottavaa, jotta jäsenmaksut voidaan jatkossakin pitää edullisina.