Yritys- ja huvimelonnat

Vanajaveden Vesikot järjestää kesäisin ohjattuja melontakokeiluja yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille ennakkovarauksesta.

Melontakokeilu on hyvä tapa tutustua melontaan ja se toimii erinomaisesti osana yrityksen virkistyspäivää tai ystäväporukan yhteisen kesäpäivän ohjelmaa.

Melontaan varataan aikaa 2 tuntia ja ohjaus koostuu seuraavista osiosta:

  • tutustuminen varusteisiin ja turvallisuuteen (kelluntaliivit, aukkopeite, mela, kajakki)
  • opastus  ja melontatekniikat (melaote, eteenpäin melonta sekä ohjausvedot)
  • melontalenkki  Vanajalla, n. 60 min
  • kaluston huolto melonnan jälkeen

Kysy tarjous erikoistoiveista, jos haluatte esimerkiksi harjoitella enemmän melontatekniikkaa tai tehdä pidemmän melontalenkin.

Melontakokeilu maksaa yksityishenkilöiltä alkaen 250 euroa/ ryhmä ja yrityksiltä ja yhdistyksiltä alkaen 500 euroa/ ryhmä. Se sisältää tarvittavat varusteet eli kajakin, melan, aukkopeitteen ja kelluntaliivin sekä ohjauksen. Ryhmän koko on maksimissaan 12 henkilöä. Vanajaveden Vesikoiden toimintaa sponsoroiville yrityksille tarjoamme maksuttoman melontakokeilun.

Yhteyshenkilön on perehdyttävä ennen kokeilua turvallisuusohjeeseen  ja ohjeeseen osallistujalle yhdessä osallistujien kanssa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vanajaveden Vesikoilla on yhdistystoimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Melontakokeilu laskutetaan yritykseltä sopimuksen mukaan. Ilmoita laskutusta varten seuraavat tiedot: Yrityksen ja yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja verkkolaskuosoite.  Yksityishenkilöiden ryhmien melotus tulee maksaa etukäteen Suomisportissa. Kun varaus on tehty ja vahvistettu, voitte maksaa melotuksen Suomisportissa seuraavan linkin kautta: Huvimelonta ryhmälle

Lähetä sähköpostia vesikot@gmail.com ja kerro toivomasi ajankohta viimeistään kahta viikkoa ennen, niin tarkistamme onko toiveesi mahdollinen.