Yritys- ja huvimelonnat

Hämeenlinnalainen melontaseura Vanajaveden Vesikot järjestää kesäisin ohjattuja melontakokeiluja yrityksille ja erilaisille ryhmille kesäkuusta elokuun loppuun.

Melontakokeilu on hyvä tapa tutustua monipuoliseen melontaan ja toimii erinomaisesti osana yrityksen virkistyspäivää tai ystäväporukan yhteisen kesäpäivän ohjelmaa.

Melontaan varataan aikaa 2 tuntia ja ohjaus koostuu seuraavista osiosta:

  • tutustuminen varusteisiin ja turvallisuuteen (kelluntaliivit, aukkopeite, mela, kajakki)
  • lyhyt kuivaharjoittelu (melaote, melan “pyörittäminen”, eteenpäin melonnan tekniikka sekä
    ohjausvedot)
  • melontatekniikoiden lyhyt harjoittelu Vesikkolinnan edustalla, jonka jälkeen melontalenkki ryhmässä Vanajalla, n. 60 min

Kysy tarjous erikoistoiveista, jos haluatte esimerkiksi harjoitella enemmän melontatekniikkaa tai tehdä pidemmän melontalenkin ryhmässä.

Melontakokeilu maksaa yksityishenkilöiltä 250 euroa ja yrityksiltä 400 euroa ryhmältä. Se sisältää tarvittavat varusteet eli kajakin, melan, aukkopeitteen ja kelluntaliivin sekä ohjauksen. Ryhmän koko on maksimissaan 12 henkilöä. Vanajaveden Vesikoiden toimintaa sponsoroiville yrityksille tarjoamme maksuttoman melontakokeilun.

Yhteyshenkilön on perehdyttävä ennen kokeilua turvallisuusohjeeseen  ja ohjeeseen osallistujalle yhdessä osallistujien kanssa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vanajaveden Vesikoilla on yhdistystoimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Melontakokeilu laskutetaan kokonaisuudessaan etukäteen yritykseltä tai ryhmän yhteyshenkilöltä.  Ilmoita laskutusta varten seuraavat tiedot: Yrityksen ja/tai yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja yhteyshenkilön puhelinnumero.

Lähetä sähköpostia vesikot@gmail.com ja kerro toivomasi ajankohta viimeistään kahta viikkoa ennen, niin tarkistamme onko toiveesi mahdollinen.