Nuorisomelonta

Nuoret voivat perehtyä melontaharrastukseen kesämaanantaisin ohjatuissa melontailloissa klo 18 – 20.  Melontaillat on tarkoitettu alle 18-vuotiaille uimataitoisille nuorille. Varsinaista alaikärajaa nuorten melonnoissa ei ole. Pienikokoisimpien nuorten mukana melontaan on kuitenkin suositeltavaa osallistua myös vanhemman sisaruksen tai huoltajan, jolloin melonta suoritetaan kaksipaikkaisella kajakilla. Melontailtoihin osallistuminen ei edellytä aiempaa melontakokemusta.

Kokeneiden melontaohjaajien ohjaamina opettelemme melontatekniikkaa, tutustumme kalustoon, harjoittelemme turvallista vesillä liikkumista ja pelastautumistaitoja. Alle 18-vuotiaiden osallistuminen melontatapahtumiin edellyttää huoltajan lupaa.

Melonnat alkavat klo 18 Vesikkolinnasta. Varusteina ovat ulkoiluvaatetus, vaihtovaatteet ja juotavaa. Melontailtoihin voi käydä ensimmäisen kerran tutustumassa ilmaiseksi, seuraavat kerrat edellyttävät seuran nuorisojäsenmaksun maksamista. Melontaillat jatkuvat elokuun loppuun.

Talvikaudella nuoret voivat harjoitella Hämeenlinnan uimahallissa melontaan liittyviä taitoja kuten kanootin kallistelu, kaataminen, eskimokäännös, pelastautuminen ja yleensä kanootin käsittely. Harjoittelemme lisäksi myös viikoittaisella sisäliikuntavuorolla. Uintia on lauantaisin klo 9-11 ja salivuoro tiistaisin klo 17-18, molemmat Hämeenlinnan uimahallilla.

Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Laura Kujalaan, jonka tavoittaa parhaiten sähköpostilla kujalanlaura(at)gmail.com (puh. 050 336 6695).  Melonnan voi aloittaa myös kesken kauden, vuodenajasta riippumatta.

Ratamelonta

Kerättyäsi hiukan kokemusta voit osallistua myös Vesikoiden nuorten ratamelojien harjoituksiin. Harjoitukset ovat kesäaikaan maanantaisin klo 18 ja torstaisin klo 17. Infon harjoituksista saa laittamalla sähköpostia Jennille: jensku.setala(at)gmail.com (puh.040-4512870). Kaikki reippaasta melonnasta innostuneet nuoret (n.11-17v) ovat tervetulleita!