Päivittyvä tiedote: Varikonniemen pysäköinti

Varikonniemen pysäköinti on aiheuttanut haasteita kesäkuun alussa ja asiasta tiedotettiin erillisellä sähköpostiviestillä. Toistaiseksi ilmaista pysäköintiä ei voida tarjota. Asiaa on viety eteenpäin Hämeenlinnan kaupungille ja tilanteeseen on saatu selvyyttä. Vanajaveden Vesikoilla jo toistakymmentä vuotta pysäköintikäytössä olleesta hiekkakentästä ei olla missään vaiheessa tehty kirjallista sopimusta. Alue on kaavoitettu vuonna 2016 suojelluksi puistoalueeksi, kuten muukin Varikonniemen alue. Uusia mahdollisuuksia mietitään hyvässä yhteistyössä ja suurella tärkeydellä Hämeenlinnan kaupungin sekä Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n kanssa.

Asiasta voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä sähköpostitse vesikot@gmail.com. Lisätietoa rautatieaseman seudun pysäköinnistä voit lukea klikkaamalla tästä linkistä.

Päivitetty 21.6.2021