Vanajaveden Vesikot on nyt Suomisportissa

Vanajaveden Vesikoiden hallitus on päättänyt ottaa käyttöön digitaalisen Suomisport Seurapalvelun asteittain vuosien 2021-22 aikana. Jäsenet voivat jatkossa ilmoittautua tapahtumiin ja maksaa kurssimaksuja ja muita maksuja palvelun avulla. Tutustu hyvissä ajoin Suomisport Seurapalveluun ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Suomisport on Olympiakomitean tuottama koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportista on käytössä myös ilmainen mobiilisovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupoissa ja kulkee vaivatta puhelimen mukana kaikkialle.Suomisport-palvelun käytettäviä toimintoja ovat esimerkiksi jäsenrekisteri, jäsenmaksujen kerääminen, ryhmäkohtainen tiedotus, ryhmäkohtaiset tapahtumat, tapahtumailmoittautumiset ja mahdollisten ryhmä- ja tapahtumakohtaisten maksujen kerääminen. Katso video Suomisport tilin avaamiseen.

 

Ryhmät

Kun olet luonut tunnukset Suomisporttiin ja olet Vanajaveden Vesikoiden jäsen, pääset valitsemaan ryhmiä, joihin haluat kuulua oman melontaharrastuneisuutesi mukaan. Ryhmissä voi ilmoittautua mm. harjoituksiin ja ohjaaja voi ilmoittaa esim. treenejä koskevia asioita.

Tällä hetkellä Vanajaveden Vesikoilla on seuraavat ryhmät Suomisportissa. Klikkaamalla jäsenryhmää, siirryt Suomisportin sivulle. Kirjaudu palveluun, jos et vielä ole kirjautunut ja pääse liittymään haluamiisi ryhmiin:

Kaikkien jäsenten kannattaa liittyä ainakin Kaikki jäsenet VaVe -ryhmään. Ryhmää hyödynnetään kaikille avoimiin tapahtumiin ja retkille ilmoittautumisissa sekä mahdollisten tapahtumakohtaisten maksujen keräämiseen.

Rekisteröidy Suomisportin käyttäjäksi ja olet mukana suuressa, yhtenäisessä urheiluyhteisössä. Suomisportin tili- ja kirjautumisongelmissa katso ensin useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli niistä ei ole apua, ota yhteyttä Suomisportin omaan asiakastukeen.