Vanajaveden Vesikoille neljäs sija nuorisomestaruuskilpailuista

VaVen neliköt, vasemmalla kultamitalin melonut Kalle Hippeläinen, Tuomas Virolainen, Veikka Niemi ja Kaapo Saarinen, oikealla miehistö Samu Kuisma, Juho Kuisma, Martti Niemi ja Tuomas Virolainen. Kuva: Tomi Virolainen

Viikonlopun helteisessä säässä kilpailtiin melonnan nuorisomestaruuksista Tampereella. Hämeenlinnan Vanajaveden Vesikot kauhoivat nuorella poikavaltaisella joukkueella monesti mitaleille ja kokonaispisteissä neljännelle sijalle. 16-vuotiaiden nelikössä pojat nappasivat peräti kultamitalin joukkueella Tuomas Virolainen, Kaapo Saarinen, Veikka Niemi ja Kalle Hippeläinen. Muita mitalisteja olivat Tuomas Virolainen kaksikossa Veikka Niemen kanssa 500 metrin matkalla ja Kalle Hippeläisen kanssa 200 metrin matkalla, joilta molemmilta matkoilta tuli hopeaa. Myös VaVen viestijoukkue Tuomas Virolainen – Kalle Hippeläinen – Esko Virolainen sai hopeaa. Veikka Niemi ylti nuorempana 14-vuotiaana 2500 metrin matkalla pronssille.

18-vuotiaiden Suomen mestaruuskilpailuissa Aaron Happonen oli kaikilla henkilökohtaisilla matkoilla kolmas ja kaksikossa Kalle Hippeläisen kanssa niin ikään kaikilla matkoilla toinen. Johanna Soukkio meloi pronssille yli 35-vuotiaiden naisten sarjoissa. Jaakko Hippeläinen kilpaili viikonlopun aikana Suomen Cupin lähdöissä yltäen parhaimmillaan kolmanneksi 1000 metrin matkalla.

Viikonloppuna kilpailtiin myös Special Olympics-sarjoissa, matkoina olivat 200 ja 500 metriä. Molemmilla matkoilla Vesikoiden Minna Palonen oli naisten sarjan toinen ja Ilpo Holttinen miesten sarjan kolmas.