Vanajaveden Vesikot mitaleille ratamelonnan miehistökilpailuissa

Kalle ja Jaakko Hippeläinen melomassa kaksikon 5000 m Kaukajärvellä lauantaina. Kuva: Tomi Virolainen

Viikonloppuna kilpailtiin ratamelonnan miehistömelonnan Suomen mestaruuksista Tampereella. Vanajaveden Vesikoiden veljeskaksikko Jaakko Hippeläinen ja vasta syksyllä 15 vuotta täyttävä Kalle Hippeläinen urakoivat pronssille K2 5000 m. Pronssille ylti myös Vesikoiden viestijoukkue Aaron Happonen ja Jaakko ja Kalle Hippeläinen. Pronssia meloivat myös miehistö Aaron Happonen, Otto Sivula, Jaakko Hippeläinen ja Kalle Hippeläinen K4 1000 m sekä miehistö Aaron Happonen, Jaakko Hippeläinen, Kalle Hippeläinen ja Vikki Mattila K4 5000 m.

Viikonloppuna kilpailtiin myös Suomen Cupin osakilpailu. Vesikoiden melojat loistivat taitoradalla, Henrik Virolainen oli 10 v sarjassa toinen ja Samu ja Juho Kuisma 12 v sarjassa ensimmäinen ja kolmas. Miehistö Samu ja Juho Kuisma sekä Henrik Virolainen ja Martti Niemi yltivät 12 v. sarjan K4 500 m kolmanneksi. Yksikön 1250 m Henrik Virolainen oli 10 v toinen ja Samu Kuisma 12 v kolmas. 14 v yksikön 500 m ja 2500 m Tuomas Virolainen oli molemmilla matkoilla toinen ja Veikka Niemi 2500 m kolmas. Vesikoiden Kaapo Saarinen, Veikka Niemi ja Tuomas Virolainen olivat mukana miehistöissä, jotka meloivat K4 200 m toiseksi ja K4 500 m kolmanneksi.