Vesikoille menestystä maratonmelonnassa

Vanajaveden Vesikot menestyivät loistavasti maratonmelonnan SM- ja Nuorisomestaruuskilpailuissa Tampereen Kaukajärvellä viime viikonloppuna. 14-vuotiaiden sarjaa dominoivat Tuomas Virolainen ja Veikka Niemi (yläpuolella kuvassa, jonka on ottanut Tomi Virolainen.) Tuomas voitti lauantain 9 km kilpailussa nuorisomestaruuden Veikan ollessa toinen. Pojat ottivat jo perjantaina kaksoisvoiton 3,2 km Suomen Cup -kisassa samassa järjestyksessä. VaVen Kaapo Saarinen sijoittui molemmilla matkoilla kuudenneksi. Sunnuntaina parivaljakko Tuomas Virolainen – Veikka Niemi otti lisäksi nuorisomestaruuspronssia 16-vuotiaiden sarjassa kaksikoiden 13 km kisassa.

VaVen 19-vuotias Jaakko Hippeläinen meloi hopeaa miesten yleisen sarjan 21 km SM-maratonkilpailussa. Voiton vei Kangasalan Melojien Jeremy Hakala, joka onnistui irtiotossaan viimeisen kierroksen puolivälissä. 23-vuotiaiden sarjassa Jaakko oli ensimmäinen.

Muita vesikkomenestyjiä viikonloppuna olivat Henrik Virolainen, joka voitti 10-vuotiaiden poikien 2 km Suomen Cup –lähdön, Martti Niemi, joka sai hopeaa 12-vuotiaiden poikien 3,2 km:lla, sekä Johanna Soukkio, joka sijoittui 21 km:llä 35-vuotiaiden naisten sarjassa neljänneksi.