Melontakurssit lapsille ja perheille kesä-heinäkuussa

Vanajaveden Vesikot tarjoaa melontakursseja lapsille ja perheille kesä-heinäkuussa. Melontakurssin käyminen on oiva tapa aloittaa uusi harrastus! Kurssilla opetellaan melonnan perusteita hauskalla ja rennolla tavalla. Uimataito on pakollinen. Lasten osallistuminen kursseille on maksutonta ja kurssit on tarkoitettu n. 8-13 -vuotiaille. Perhekursseilla aikuisten osallistumismaksu on 90 euroa, joka laskutetaan jälkikäteen.

Lasten melontakurssit tiistaista torstaihin, joka päivä klo 10-13:
23.-25.6.2020, täynnä.
7.-9.7.2020, täynnä.

Perhemelontakurssit tiistaista torstaihin, joka päivä klo 10-13:
14.-16.7.2020, täynnä.
Perhekursseille voi osallistua enimmillään kaksi lasta yhtä aikuista kohden.

Ilmoittautumiset Satu Nurmi, satumnurmi@gmail.com. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vahvistusviestin 24 tunnin sisällä, mikäli kurssilla on tilaa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien nimet ja syntymäajat sekä huoltajien tiedot: Nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Osallistujille lähetetään ohjeet sähköpostitse ennen kurssin alkua.
Lasten kursseille osallistujilta vaaditaan huoltajan lupa.