Linnanpuiston partio- ja melontatapahtuma veti väkeä

Vanajaveden Vesikot ja partiolippukunta Nummen Eränkävijät järjestivät yhteistyössä kaikille avoimen partio- ja melontatapahtuman Hämeenlinnan Linnanpuistossa torstaina 16.5.2019. Tapahtuma keräsi runsaasti innokkaita melojia ja partioon tutustujia aurinkoisen Vanajaveden rannalle.

Yhteistyön voima tuli osoitettua kahden paikallisen harrastusyhdistyksen esitellessä yhdessä toimintaansa. Homma sujui mallikelpoisesti, ja parisatapäiseltä osallistujajoukolta saatiin paljon kiittäviä hymyjä. Melontaa kokeili noin sata lasta, joista toivottavasti monen kanssa tapaamme vielä Vesikkolinnalla!


Kiitokset yhteistyöstä Nummen Eränkävijöille (täältä voit lukea artikkelin heidän nettisivuiltaan ja katsoa lisää kuvia) ja Vesikoiden melottajille Lauralle, Antonille, Pirrelle, Samille, Tuijalle ja Veikalle!

(tämän jutun kuvat: Nummen Eränkävijät)