Haemme kesätyöntekijää/ hankeohjaajaa

Vanajaveden Vesikot ry hakee

Kesätyöntekijää/ hankeohjaajaa

1.5.2019 alkaen Hämeenlinnaan

Hankeohjaajan palkkauksen ehtona on, että opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää haetun seuratuen. Työaika on 25 h/vko. Hankkeen kesto on kaksi vuotta. Hankeohjaajan pääasiallinen tehtävä on melonnan ja liikunnan ohjaus sekä siihen liittyvän seuratoiminnan koordinointi ja kehittäminen.

Arvostamme liikunta- ja nuorisoalan opintoja ja edellytämme melontaohjaajan tai -valmentajan suoritettua koulutusta. Hankeohjaajan on esitettävä alaikäisten kanssa työskentelevän rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa mainittu rikosrekisteriote.

Mikäli hankerahoitus ei toteudu, seuralle palkataan kesätyöntekijä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella 22.4. mennessä osoitteeseen vesikot@gmail.com. Lisätietoja antaa puheenjohtaja Pirre Lammi, puh. 045-1307509.