Minna ja Mikko urakoivat neljä mitalia Abu Dhabin maailmankisoista

Kehitysvammaisten Special Olympics -kesämaailmankisat päättyivät  21.3 2019 Abu Dhabissa ja kisoissa oli mukana ennätyksellisesti yli 190 maata.

Vanajaveden Vesikoiden melojat Minna Palonen ja Mikko Kivikko  menestyivät ja edustivat hienosti Suomea Abu Dhabin Special Olympics maailmankisoissa. Minna Palonen meloi 200m pronssia ja 500m hopeaa. Mikko Kivikko puolestaan meloi pronssia molemmilla matkoilla omassa luokassaan. 

Myös Suomen joukkueen, Sisujengin, osalta kisat olivat menestys. Mitaleja tuli paljon, mutta se ei näissä kisoissa suinkaan ollut ainoa menestyksen mittari. Onnistumisen ilo ja urheilun riemu välittyi niin suomalaisten kuin muiden maiden urheilijoista. Seuraavien kisoijenkin isäntä maa on tiedossa: seuraavat Special Olympics -kesämaailmankisat järjestetään vuonna 2023 Saksan Berliinissä.