Opi melomaan helpommin, kevyemmin ja tehokkaammin! Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin!

1. EPP2 (Euro Paddle Pass 2) -taitokokeeseen valmistava koulutus alkaa pe 15.2. 

Haluathan vahvistaa melontataitojasi? Tule mukaan EPP2-taitokokeeseen valmistavaan koulutukseen! Koulutukseen ja testiin voit osallistua omien taitojesi kehittämiseksi, mutta testin suorittaminen mahdollistaa myös osallistumisen ohjaajakoulutukseen. Taitokokeessa testataan kajakin peruskäsittelytaitoja. Lue lisää täältä: https://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/melonnan-taitokokeet/.

Koulutus aloitetaan teoriaosiolla pe 15.2. klo 18:00-21:00 Pirre Lammin salilla (Vanhankaupunginkatu 15 A 4). Tämän illan jälkeen sinulla on tietoa, miten melojan polku eli taitojen kehittäminen etenee. Tiedät mitä seurasi tarjoaa sinulle ja mitä koulutuksia Suomessa on tarjolla. Älä ohita tätä tilaisuutta! La 16.2. klo 09:00-11:00 järjestetään pelastautumisharjoitus Hämeenlinnan uimahallilla. Ensimmäisellä tapaamisella sovitaan osallistujien kanssa koulutuksen jatkoaikataulusta.

Kouluttajana on Jyri Niskanen. Ilmoittauduthan viimeistään ke 13.2. osoitteella vesikot@gmail.com. Koulutus on jäsenille maksuton. EPP2-taitokokeen järjestämisestä Hämeenlinnassa kesän alussa neuvotellaan SMSL:n kanssa. Testin voi käydä suorittamassa myös muualla.

2. Kohti erognomisempaa melontatekniikkaa -kurssi la 9.3.

Lauantaina 9.3. klo 08:30-14:30 järjestetään Hämeenlinnan uimahallin liikuntasalissa kaikille melojille soveltuva koulutus, joka tähtää ergonomisempaan melontatekniikkaan. Kurssilla käydään läpi perusasioita kehon anatomiasta ja biomekaniikasta, antaen pohjan ergonomiselle melontatekniikalle. Tavoite on, että meloja hahmottaa oikean istuma-asennon ja voimantuoton. Lisäksi opitaan perusharjoitteita näiden tukemiseksi. Kouluttajana on entinen kilpameloja, pilatesohjaaja ja fysioterapeutti Filippa Hokajärvi.

Varusteet: Muistiinpanovälineet, jumppamatto, keppi (noin 120 cm), jumppakuminauha, tennispallo (mikäli jotakin välinettä ei sinulta löydy, niin laita ilmoittautumisen yhteydessä tieto järjestäjille).

Hinta: Kurssin hinta on jäsenille 50 euroa, muille 60 euroa.

Ilmoittaudu viimeistään pe 22.2. osoitteella vesikot@gmail.com. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 25 henkilöä.

Tervetuloa mukaan, valmistautumaan jo hyvissä ajoin tulevaan melontakauteen!