Suomi Meloo 8.-14.6.2019 Hämeenlinnassa reitillä Kihniä-Salo

Koko viikon melontaseikkailu Kihniöstä Hämeenlinnan kautta Saloon. Tänä vuonna on helppo osallistua mukaan reitin kulkiessa Hämeenlinnan läpi vajamme ohi keskiviikkona 12.6. iltapäivällä. Voit osallistua päivärannekkeella yhdeksi päiväksi (25 euroa) tai viikoksi (60 euroa).
Vanajaveden Vesikkojen seura osallistuu tapahtumaan omalla joukkueellaan jo 33. kertaa.

Osallistumisedellytyksenä on uimataito ja kyky heittäytyä uusiin haasteisiin.  Eri mittaiset melontaosuudet (5-37 km) sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Melontavuorot jaetaan kokemuksen ja kunnon mukaan (kts. aloittelijan info). Yleisin kulkupeli on kaksikko, jolla kokeneempi meloja ja aloittelija pärjäävät reissussa hyvin, johtokajakin ja turvaveneen varmistaessa kaikkien perille pääsyn.

Kannattaa tutustua Suomi Meloon nettisivuilla reitti-infoon. Retken kustannukset jaetaan retkeläisten kesken. Seuran tapahtumakalenterissa mainituista useamman päivän retkistä ei peritä kalustovuokraa. Käytännössä muita maksuja ovat auton käyttö- ja majoitus- sekä ruokakulut. Majoituskulut riippuvat siitä nukkuuko teltassa, mökeissä vai asuntoautossa. Suomi Meloon osallistumismaksu koko viikoksi 60 euroa per henkilö maksetaan äitienpäivään eli 12.5. mennessä käteisellä tai suoraan Vesikkojen tilille. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua ilmaiseksi.

Katso tunnelmia viime vuoden lähdöstä Kuopion Rauhalahdesta, jossa oli ennätysmäärä kajakkeja.
Hienoimpia kokemuksia on koskenlaskut yöllä tai ukkosrintaman avittamat surffiaallot, eli huippukivaa on luvassa koko viikoksi.

Reitti on alustava aikatauluineen, mutta lähtö on varmasti Kihniön Pyhäniemestä lauantaina 8.6. klo 12.

Vesikkojen mahtavaan joukkueeseen toivotaan runsaasti uusia Suomi Meloo -osallistujia. Erimittaiset yö- ja päiväosuudet ovat elämyksiä erilaisissa ympäristöissä. Reitin laskeutuessa Sääksmäelle tiistaina, tulee
viikolle pieni tauko. Tiistai-illan juhlapaikkana on Petäys, jossa syömme hyvin ja lepäämme loppuviikkoa varten. Seuraavana aamuna jatketaan Lepaalle klo 12 ja sieltä melomme Hämeenlinnan Uimahallille klo 16,
jossa on tunnin tauko. Siitä matkaa jatkuu Turengin Suvirantaan alustavan ohjelman mukaan klo 17.

Tänne toivommekin paljon niitäkin ihmisiä mukaan, jotka eivät melo mukanamme koko viikkoa. Tässä on mahdollisuus päästä suureen Suomi Meloo -porukkaan mukaan. Loppu häämöttää Salossa perjantaina, tarkempi reittikuvaus ja nähtävyydet tulevat kevään aikana Suomi Meloo käsikirjana nettisivuille luettavaksi.

Kiinnostuneet ovat tervetulleita harjoittelemaan uimahallille nyt kesän kuntoa kohottaen!

Katso kalenterista Suomi Meloo -harjoitukset, joita järjestetään lähes joka viikko. Tule paikalle niin tutustutaan ja harjoitellaan melontaa porukalla!

Ohessa päivämäärät Vesikkolinnalla oleviin tapahtumiin:
1.5. Vappumelonta klo 10, jossa Suomi Meloo porukkaa
5.5. Suomi Meloo info + melonta klo 10.
12.5. Äitienpäivä Melonta Suomi meloo info 16.30?
19.5 Suomi meloo info + melonta
26.5. Suomi Meloo info klo 10 + melonta
2.6.  Suomi Meloo info klo 10 + melonta

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Reijo Turunen, 0400 895 271, returune@gmail.com.