Yhdessä Suomi puhtaaksi ja avoimet ovet 8.5.2018

Vanajaveden Vesikot on viime vuoden tapaan yhdessä Partioaitan kanssa tekemässä Suomesta puhtaampaa. Hämeenlinnassa siivoamme Varikonniemeä, joka on niin melojille mutta myös muille liikkujille tärkeä ulkoilupaikka. Siivoaminen on tarpeen, jotta luonnossa liikkuminen olisi nautinnollisempaa ja luonto turvallisempi sekä ihmisille että eläimille. Ilmoittaudu siis mukaan! Vesikot ilmoittautuvat jäsensivuston kautta.

Pidä Vanaja siistinä -tempauksen hengessä Vesikot siivoavat perinteisesti vesiltä käsin. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Samaan aikaan järjestetään myös Vesikkolinnan avoimet ovet, johon voit kutsua myös kaikki kiinnostuneet tutustumaan melontaan tärkeän asian ohella.

Kokoontuminen on Vesikkolinnalla Varikonniemessä (autot voi jättää rautatieaseman ilmaiselle pysäköintialueelle, josta on lyhyt kävelymatka Vesikkolinnalle). Tapahtuma kestää klo 17-20.30, lyhyemmäksikin ajaksi voi tulla. Vesikot siivoavat Vanajaa vesiltä käsin ja muut osallistujat siivoavat ulkoilureittejä Varikonniemessä ja Rantareitin varrella.

Vesikkolinnan läheisyydessä on tulipaikka, johon voi keräilyn päätteeksi istua syömään talkooeväitä. Omiakin eväitä sekä juotavaa saa ottaa mukaan. Mukaasi tarvitset säänmukaisen varustuksen ja reipasta mieltä. Tarjottavaa juotavaa varten kannattaa varautua omalla mukilla tai kuksalla, jotta voimme vähentää kertakäyttöastioiden käyttöä.