Jäsenrekisterin tietojen tarkistuspyynnöt

Jäsenrekisterin tarkistuspyynnöistä on tullut muutama kysely. “Miksi näitä pyyntöjä tulee, vaikka olen ilmoittanut sähköpostiosoitteeni jo aiemmin seuralle?” “Miksi näitä pyyntöjä on tullut jo useamman kerran?”

Jäsenrekisterin tarkistuspyynnöillä on tarkoituksena vahvistaa se, että jokaisen jäsenemme tiedot ovat jäsenrekisterissämme oikein. Ja että jokainen jäsenrekisterissämme oleva sähköpostiosoite on oikea. Jäsenrekisteriin tulee kunkin jäsenen sähköpostiosoitteen kohdalle automaattisesti merkintä “Varmistettu” sen jälkeen, kun jäsen on itse tarkistanut omat jäsentietonsa ja rekisteriin merkityn sähköpostiosoitteensa. Jäsenrekisterin ylläpitäjät eivät pysty merkitsemään jäsenten tietoja tarkistetuiksi. Lisätietoja näistä jäsenrekisterin tarkistuspyynnöistä löydät täältä.

Mikäli et ole saanut jäsentietojesi tarkistuspyyntöä sähköpostiisi, niin ilmoitathan sähköpostiosoitteesi lisättäväksi jäsenrekisteriin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vesikot@gmail.com.