Vuoden 2021 hallitus esittäytyy

Laura Kujala, puheenjohtaja
Monessa mukana ollut Vesikko vuodesta 2008. Yhteisöpedagogi, nuorisotyön ja vapaaehtoistoiminnan parissa monella saralla. Melonta on vienyt mennessään, ilolla kehittämässä seuran toimintaa edelleen eteenpäin.

Riikka Helenius, varapuheenjohtaja
Kauniista Vanajan maisemista nauttiva kuntomeloja ja tonnari, mikä tarkoittaa, että vuosittainen kilometritavoite on vähintään 1 000 km. Melonta on mukavaa vaihtelua toimistotyölle ja pitää selän vetreänä. Harrastan myös viikinkimiekkailua, joogaa ja lehtijuttujen kirjoittamista.

Sami Niemi, sihteeri
Pitkään toiveissa ollut lajikokeilu johti täydelliseen hurahtamiseen. Retki- ja kuntomelonnan lisäksi pyörii nuorten ryhmän mukana. Retkeilyä on tullut aiemmin harrastettua ja toiveissa on saada melonta yhdistettyä tähän.

Tuija Hippeläinen
Innokas luonnossa liikkuja. Vesikoissa toimii eniten nuorten parissa erilaisissa ohjaustehtävissä.

Veijo Kekäläinen
Melko tuoreena hämeenlinnalaisena ja aiemmin vain meressä meloneena odottelee jo Vanajaveden kesää. Nauttii siitä, miten lähelle luontoa kajakilla pääsee. Melonnan lisäksi ui ja soutelee, sopivan paikan tullen snorklaakin. Pyrkii pitämään kännykän kuivana, hienoa kuvattavaa täällä riittää.

Ville Pynttäri, jäsensihteeri & avainvastaava
Melonut 4 vuotta ja lähes saman verran ollut Vesikoiden hallituksessa mukana. On myös innokkaana mukana keskiviikkomelonnoissa ja alkeiskursseilla. Työkseen istuu päivät tietokoneella näpyttelemässä koodia.

Johanna Soukkio, 1. varajäsen
Meloja vuodesta 1994, Vesikko vuodesta 2017 ja kolminkertainen Tonnari. Talvisin kajakki vaihtuu lumilautaan ja skimboihin. Puikot heiluvat ympärivuotisesti.

Minna Nordström, 2. varajäsen