Vuoden 2020 hallitus esittäytyy

Laura Kujala

Monessa mukana ollut Vesikko vuodesta 2008. Vastavalmistunut yhteisöpedagogi, nuorisotyön ja vapaaehtoistoiminnan parissa monella saralla. Melonta on vienyt mennessään, innokkaana odottaen uusia seikkailuja seurassa.

Sami Niemi

Pitkään toiveissa ollut lajikokeilu johti täydelliseen hurahtamiseen. Retki- ja kuntomelonnan lisäksi pyörii nuorten ryhmän mukana. Retkeilyä on tullut aiemmin harrastettua ja toiveissa on saada melonta yhdistettyä tähän.

Johanna Soukkio

Hallituksen sihteeri ja rahastonhoitaja sekä aikuisjaoston jäsen. Meloja vuodesta 1994, Vesikko vuodesta 2017 ja kaksinkertainen Tonnari. Talvisin kajakki vaihtuu lumilautaan ja skimboihin. Puikot heiluvat ympärivuotisesti.

Satu Nurmi

Erä- ja luonto-opas. Inkkarikanooteilla harrastanut melontaa 2015 vuodesta lähtien. Viime kesänä innostunut opettelemaan myös kajakkimelontaa.

Ville Pynttäri

Melonut 3 vuotta ja lähes saman verran ollut Vesikoiden hallituksessa mukana. Toimii seurassa jäsensihteerinä, ja on innokkaana mukana keskiviikkomelonnoissa ja alkeiskursseilla. Työkseen istuu päivät tietokoneella näpyttelemässä koodia.

Hanna Vilkka

Melonut vuodesta 2016. Melojana kuntoilija, retkeilijä ja kilpamelojien ihailija sekä ketterä avustaja seuran toiminnassa.

Minna Nordström

Tuija Hippeläinen

Innokas luonnossa liikkuja. Vesikoissa toimii eniten nuorten parissa erilaisissa ohjaustehtävissä