Virtaavan veden melontaa, Päijänteen retki ja vielä yksi melontakurssi aikuisille — ilmoittaudu mukaan!

Haluatko kokeilla melontaa virtaavassa vedessä?  

Vielä ehdit mukaan Vesikoiden virtaavan veden harjoitukseen torstaina 1.8. klo 18–21 Lempäälän Kuokkalankoskella. Ohjaajana Erkki Penttilä Valkeakoskelta. Sopii myös ensimmäistä kertaa virtavassa vedessä melontaa kokeileville. Pikaiset ilmoittautumiset tämän linkin kautta. Kajakkien pakkaus ja turvaohjeistus edellisenä iltana 31.7. Lähtö Vesikkolinnalta 1.8. klo 16:30.

Melontaretki Päijänteelle 16.-18.8.

Lähde mukaan melontaretkelle upeisiin Päijänteen maisemiin! Lähdetään Vesikkolinnalta pe 16.8. välillä 15-17, ajetaan Jämsään ja melotaan noin 3 km Paatsalon saareen. Saunomista ja vapaata oleskelua sekä melontaa lähiympäristössä. Paluu sunnuntaina. Retki sopii aloittelijoille. Majoittuminen: mökkiin mahtuu kolme, loput telttoihin tai riippumattoihin.

Lisätietoja: Reijo Turunen, p. 0400 895 271 returune@gmail.com Paikan omistaja: Erja Niemelä p. 0400 481 444, erja.niemela@enicare.fi

Vajalta kajakit/ omat kajakit mukaan. Maksut 27 euroa/hlö, lisäksi autokuskeille osuus bensakuluista. Ilmoittautuminen viimeistään 12.8. tämän linkin kautta (Huom! Linkissä vielä vanhat päivämäärät, mutta retki on siis 16.-18.8.).

Kesän viimeinen melontakurssi aikuisille: vielä mahdut mukaan!

Melontakurssimme ovat olleet kovin suosittuja, joten järjestämme ensi viikolla (ti 6.8., to 8.8., pe 9.8.) vielä yhden kurssin aikuisille. Paikkoja on vielä jäljellä! Ilmoittaudu mukaan verkkokaupan kautta.