Ilmoittaudu nyt heinäkuun melontaretkille!

Järjestämme heinäkuussa kaksi melontaretkeä järvi-Suomen kauniisiin maisemiin:

pe-su 16.-18.8. Päijänteelle (HUOM! Uusi ajankohta!)

Lähtö Vesikkolinnalta perjantaina 16.8. välillä 13-17, ajo Jämsään, josta melotaan Paatsaloon noin 3 km. Majoittuminen Paatsalon saaressa, saunomista ja vapaata. Sunnuntaina paluu Jämsään.

Retki sopii aloittelijoille, ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian viimeistään 12.8.2019, vaikka olisit kiinnostunut vain yhden yön reissusta.

Majoittuminen: mökkiin (50-luvulla rakennettu) mahtuu 3 henkilöä, loput telttoihin tai riippumattoihin Vararantautumispaikat Paajoentie 193, Jämsä Lisätietoja: Reijo Turunen, p. 0400 895 271 returune@gmail.com Paikan omistaja: Erja Niemelä p. 0400 481 444, erja.niemela@enicare.fi

Vajalta kajakit/ omat kajakit mukaan. Maksut 27 euroa/hlö, lisäksi autokuskeille osuus bensakuluista.

Ilmoittautuminen viimeistään 12.8. tämän linkin kautta.

 

pe-su 19.-21.7. Puulalle

Hirvensalmen ja Kangasniemen välille sijoittuva Puulavesi on eittämättä Suomen mielenkiintoisin vesiretkeilykohde. Sen sadat rantakilometrit ja sadat saaret tarjoavat nähtävää sekä koettavaa ja huolletut rantautumispaikat tekevät retkeilijän olon mukavaksi. Puula on pari mahtavaa selkävettä ja niiden vastakohtana monimuotoinen saaristolabyrintti. Puula on tuuheaa lehti- ja kuusimetsää, mutta toisaalta myös jääkauden pyöristämiä silokallioita ja jään sekä veden taiteilemia kiviveistoksia. Puula on satakielten livertelyä rantalehdoissa sekä selkälokkien kaartelua sinitaivaalla — sekä tietenkin paljon puhdasta vettä. Retkimelojan kannalta Puula on ylivoimainen kohde, koska se on riittävän pieni ja saaristoinen turvaamaan melojan kulun huonollakin ilmalla. Retki sopii siis vasta-alkajillekin ja mukana on paikallinen opas.

Paikkana on Iso-Mökärä, josta tehdään päiväretkiä eri suuntaan. Osa mahtuu mökkiin ja osa omiin telttoihin. Lähtöpaikka Käräjäniemessä, Mannilantie 623, 51200 Kangasniemi. Alueelta löytyy upeita kallioita ja taukopaikkoja.

Lisätiedot: Reijo Turunen 0400 895 271 tai returune(at)gmail.com. Ilmoittautuminen viimeistään su 14.7. tämän linkin kautta.