Suomi Meloo -tapahtuma käynnissä

Suomi Meloo starttasi 8.6. Kihniöltä ja Vesikkojen joukkue on matkassa mukana. Hämeenlinna-päivä on 12.6., jolloin ryhmä lähtee aamulla Petäyksestä, pysähtyy Lepaalla ja jatkaa Hämeenlinnaan. Hämeenlinnasta matka jatkuu tauon jälkeen Janakkalaan.

Jos et ehdi tai pääse useammaksi päiväksi mukaan, tule kokemaan Suomi Meloo -tunnelmaa keskiviikkona! Lähtö Vesikkolinnalta vesille klo 10 ja melotaan Mierolaan, jossa pidetään paussi. Liitytään Suomi Meloo -ryhmään,  kun se tulee Lepaalta. Melotaan Hämeenlinnan uimahallin vaihtopaikalle (maksuton). Uimahallin rannassa lohikeittotarjoilu
(8 €). Paluu Vesikkolinnalle omaa tahtia. Vetäjänä Matti Adler (puh. 0400-599609).

Jos haluat osallistua Suomi Meloo-tapahtumaan enemmän, voit ostaa 25 euron päivärannekkeen (kts. www.suomimeloo.fi -ohjeistus tai ota yhteyttä Vesikkojen Suomi Meloo -vastaavaan Reijo Turuseen, puh. 0400 895 271).

Tästä seurantalinkistä voit seurata tapahtuman etenemistä: http://www.tulospalvelu.fi/gps/2019suomimeloo/

Huom! Ke 12.6. ei ole keskiviikkomelontaa, vaan toivotamme kaikki mukaan Suomi Meloo -tapahtumaan.