Unelmien liikuntapäivä ja Vesikkolinnan avoimet ovet 10.5.

Unelmien liikuntapäivänä perjantaina 10.5.2019 on avoimet ovet Vanajaveden Vesikkojen toimipaikassa, Vesikkolinnassa Varikonniemessä. Tule tutustumaan toimintaamme ja kesän kurssitarjontaan klo 16.30–19.30. Paikalla on seuran hallituksen ja jaostojen jäseniä kertomassa tulevista tapahtumista.

Perinteinen Pidä Vanaja puhtaana -tapahtuma järjestetään samanaikaisesti ja jokaisella on mahdollisuus osallistua. Seuran nuoret melojat ja jäsenmelojat liikkuvat vesillä kajakeilla ja puhdistavat rantoja talven jäljiltä esiin tulleista roskista. Yhdistä kävely luonnossa unelmien liikuntapäivänä ja tee kanssamme hyvä työ: auta puhdistamaan ympäristöämme roskista. Jokainen voi osallistua keräämällä Varikonniemen ja kaupunkireitin varrelta roskia. Vesikkolinnasta saat mukaasi roskapusseja, joihin voit kerätä löytämäsi luontoon kuulumattomat roskat ja esineet. Seura kokoaa roskapussit, punnitsee ne ja osasta tehdään myös lajittelua, joka kirjataan tarkemmin.

Tänä vuonna Vesikot laajentavat roskienkeruutalkoita myös Katumajärvelle ja Alajärvelle. Kalusto kuljetetaan trailereilla paikalle ja jäsenet pääsevät tutustumaan lähijärviin ja samalla melontaretkeillessä keräämme roskat pois rannoilta.

Tervetuloa mukaan Vanajaveden Vesikoiden toimintaan.