Nuorisotoiminnan hankeohjaajan haku

Vanajaveden Vesikot hakee

NUORISOTOIMINNAN HANKEOHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.5. – 31.8.2018 Hämeenlinnaan

Innostutko ohjaamisesta, osaat toimia vesillä, digitaalisuus ei ole vierasta ja haluat saada aikaa jotain uutta. Hankkeen tavoite on laajentaa Vesikoiden toimintaa ympärivuotiseksi. Kesätoiminnan painopiste on melonnanohjauksissa, tapahtumien, työpajojen ja leirien toteuttamisessa, johon liittyy kesätyöntekijöiden työnohjaus. Digitrail on sovellus, johon kesän aikana tuotetaan lasten ja nuorten melontareitin sisältöä Vanajaveden luonnosta. Nuorten vapaaehtoistyön ohjauksessa ja talvikauden monipuolisen harjoittelun suunnittelussa on luovuudella ja uusilla ideoilla käyttöä.

Arvostamme liikunta- ja nuorisoalan opintoja ja edellytämme melontaohjaajan tai -valmentajan suoritettua koulutusta. Työaika 37,5 h/vko. Hankeohjaajan palkkauksen ehtona on, että OKM myöntää seuratuen. Hankeohjaajan on esitettävä alaikäisten kanssa työskentelevän rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa mainittu rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella 3.4.2018 mennessä osoitteeseen vesikot@gmail.com. Lisätietoja saat soittamalla puheenjohtajallemme Pirre Lammille 045-130 7509.