Fiskön viikonloppuretki 16. – 18.6.2017

Retki melotaan Fiskötä ympäröivässä lähisaaristossa ja matkaa tehdään osanottajien taitotason ja sään suomissa rajoissa. Yöpyminen on teltassa tai mökissä, johon mahtuu neljä ja ruokailut omilla eväillä. Mökin yhteydessä on sauna ja ulkohuusi.

Lähtö perjantaina 16.6. kello 11 vajalta, kun kärryt on pakattu jo edellisenä iltana. Varstalan lautalla Kustavissa ollaan kello 15:30 ja Vuonaisissa Åvalutalla, johon autopaikat on varattava etukäteen rekisterinumerolla, ollaan kello 16:30. Retkelle mahtuu 8 henkilöä, joista kaksi ohjaajaa ja matkaa tehdään kahdella autolla, joiden lauttavaraukset Marko tekee. Retken kustannukset muodostuvat mökinvuokrasta 160 €, autojen lauttamaksuista n. 25 €/auto (trailerin hinnasta ei vielä ole tietoa) ja polttoaine kustannuksista. Retki on: helppo ja sopii merimelonnan aloittamiseen, kun osallistujalla on tältä kaudelta melontakilometrejä. Fiskön ympäristössä on mahdollisuus meloa lähes säällä kuin säällä jossakin päin saarta. Päivämatkat ovat noin 15 – 20 km.

Retken vetäjä: ohjaaja Marko Uusitalo. Retki-illan ajankohta ja paikka ilmoitetaan lähtijöille myöhemmin.

Ilmoittautuminen sähköpostilla 12.6. mennessä: Marko Uusitalolle kekkali66@gmail.com. Laita ilmoittautumiseesi nimesi ja puhelinnumerosi.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.