Melontakurssit ovat nyt myynnissä!

MELOJA 1

Haluaisitko oppia uuden harrastuksen tänä kesänä. Meloja 1 kurssi on tarkoitettu aikuisille, aloittelijoille tai vähän meloneille, jotka haluavat oppia melomaan.

Kurssin tarkoituksena on antaa hyvät valmiudet jatkaa melonnan opettelua turvallisesti omin päin. Kursseilla tutustutaan – turvalliseen vesillä liikkumiseen – melontavälineisiin ja niiden käsittelyyn – melontatekniikkaan – melontaturvallisuuteen. Kurssi on Suomen Melonta- ja Soutuliiton suositusten mukainen ja osallistujat saavat kurssin jälkeen todistuksen osallistumisestaan. Kesto on 10 tuntia, jaettuna kolmelle illalle. Meloja 1 -opas on tehty melonnan peruskurssin oheismateriaaliksi ja se jaetaan kaikille kurssilaisille. Kaatumisharjoituksen suorittaneet saavat Meloja 1- kortin. Kurssin hinta on 150 €.

Kurssi pidetään kolmena iltana ja ajankohdat ovat seuraavat:

Kurssi 1: 24.-27.5.

Kurssi 2: 29.5.-1.6.

Kurssi 3: 5.6.-8.6.

Kurssi 4: 12.6.-15.6.

Kurssi 5: 26.6.-29.6.

MELOJA 2

Haluaisitko kehittää melontataitojasi. Jos olet jo suorittanut Meloja 1-kurssin ja hallitset perusmelontataidot hyvin, sopii sinulle Meloja 2 kurssi.

Kurssi pidetään kolmena iltana ja ajankohta on 22.5.-25.5, tekniikkakoe 11.6.

Kurssi sisältää tekniikkakoulutusta, turvallisuustaitoja ja navigoinnin perusteet. Kurssilla voit myös suorittaa Meloja 2 tekniikkakokeen ja kokeen läpäisseet saavat Meloja 2 -kortin ja todistuksen. Meloja 2 -taitokokeen tekniikat ja suoritusohjeet löytyvät Melonta ja Soutuliiton koulutusmateriaaleista. Näihin ohjeisiin on hyvä tutustua etukäteen: https://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/meloja-taitokokeet/. Kurssin hinta on 170 €.

Melontakurssit voit maksaa nyt myö Epassilla tai Smartumilla. Katso ohjeet: https://vanajavedenvesikot.fi/download/smartum-ja-epassi-maksaminen/?wpdmdl=3473

Kurssit ovat suosittuja ja täyttyvät yleensä nopeasti. Löydät kurssit Suomisportista etsimällä sporttitapahtuman hakusanalla Vanajaveden Vesikot.  Varaa paikkasi nopeasti. Kurssit ovat suosittuja ja täyttyvät yleensä nopeasti.