SUOMISPORT

Pikalinkit

Linkit maksuihin. Lue ohjeet alempaa artikkelista.

Meloja1-kurssitKaverimelotusKaluston vuokrausHuvimelonta ryhmälleAvaimet

Linkit seuran ryhmiin. Lue ohjeet alempaa artikkelista.

Kaikki jäsenet VaVe – Aikuismeloja VaVe – Nuorisomelojat VaVe – Valmennusryhmä VaVe

Tietoa Suomisportista

Vanajaveden Vesikoiden hallitus on päättänyt ottaa käyttöön digitaalisen Suomisport Seurapalvelun asteittain vuosien 2021-22 aikana. Jäsenet voivat jatkossa ilmoittautua tapahtumiin ja maksaa kurssimaksuja ja muita maksuja palvelun avulla.

Tutustu hyvissä ajoin Suomisport Seurapalveluun ja rekisteröidy käyttäjäksi.

Suomisport on Olympiakomitean tuottama koko urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportista on käytössä myös ilmainen mobiilisovellus, joka on ladattavissa sovelluskaupoissa ja kulkee vaivatta puhelimen mukana kaikkialle. Suomisport-palvelun käytettäviä toimintoja ovat esimerkiksi jäsenrekisteri, jäsenmaksujen kerääminen, ryhmäkohtainen tiedotus, ryhmäkohtaiset tapahtumat, tapahtumailmoittautumiset ja mahdollisten ryhmä- ja tapahtumakohtaisten maksujen kerääminen.

Rekisteröidy Suomisportin käyttäjäksi ja olet mukana suuressa, yhtenäisessä urheiluyhteisössä.

Suomisportin tili- ja kirjautumisongelmissa katso ensin useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli niistä ei ole apua, ota yhteyttä Suomisportin omaan asiakastukeen

Katso video Suomisport tilin avaamiseen

 

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäsenhakemus tehdään edelleen Vanajaveden Vesikoiden nettisivuilla klikkaamalla oheista linkkiä: https://vanajavedenvesikot.fi/jasenyys/jaseneksi-liittyminen-jasenhakemus/. Saat laskun sähköpostiisi jäsenyyden hyväksymisen jälkeen toimintavuodelta 1.5.-30.4.

 

  1. VANAJAVEDEN VESIKOIDEN RYHMÄT SUOMISPORTISSA

Kun olet luonut tunnukset Suomisporttiin ja olet Vanajaveden Vesikoiden jäsen, pääset valitsemaan ryhmiä, joihin haluat kuulua oman melontaharrastuneisuutesi mukaan. Ryhmissä voi ilmoittautua mm. harjoituksiin ja ohjaaja voi ilmoittaa esim. treenejä koskevia asioita.

Tällä hetkellä Vanajaveden Vesikoilla on seuraavat ryhmät Suomisportissa. Klikkaa ryhmän nimeä ja liity ryhmään.

Kaikkien jäsenten kannattaa liittyä ainakin VaVe kaikki jäsenet ryhmään. Ryhmää hyödynnetään kaikille avoimiin tapahtumiin ja retkille ilmoittautumisissa ja mahdollisten tapahtumakohtaisten maksujen keräämiseen. Ryhmässä ilmoitetaan myös ryhmän harjoituksista ja niissä mahdollisesti tapahtuvissa muutoksista. Ole siis mukana!

 

JÄSENTEN MAKSUJEN JA VUOKRIEN MAKSAMINEN SUOMISPORTISSA

Vesikkolinnan avain

Klikkaamalla otsikkoa ja liittymällä tapahtumaan, voit lunastaa itsellesi Vesikkolinnan avaimen. Edellytyksenä on seuran jäsenmaksun maksaminen, melontakurssin käyminen tai vastaavat taidot osoitettu viikkomelonnoissa + suoritettu vajakoulutus sekä avainmaksun maksaminen. Vajakoulutukset ilmoitetaan Suomisportissa ryhmässä aikuisjäsenet VaVe. Avaimen lunastettuasi voit käydä oman aikataulusi mukaan melomassa seuran kalustolla.

Avainmaksu on 50 €. Maksua ei palauteta, vaikka myöhemmin haluat luopua jäsenyydestä ja avaimen käytöstä. Jos luovut avaimen käytöstä arvostamme sitä, jos palautat turhan avaimen ohjaajalle.

Mikäli haluat aktivoida uudelleen käytöstä poistetun avaimen, pitää sinun lunastaa avaimen aktivointi Suomisportissa.

Kaverimelotukset

Klikkaa otsikkoa, jos haluat maksaa kaverimelotuksen. Kokenut täysi-ikäinen jäsen, joka pystyy huolehtimaan ryhmän turvallisuudesta voi tuoda enintään kaksi vierasta kerrallaan, samat kaverit enintään kaksi kertaa melontakautena kokeilemaan melontaa. Vierasmaksu on 6 € / henkilö. Jäsen on vastuussa vieraistaan ja lainaamastaan kalustosta. Myös vieraat on ehdottomasti kirjattava vajakirjaan (nimi + vieras).

Kaluston vuokraus

Klikkaa otsikkoa, jos jäsenenä haluat vuokrata kajakin, kaksikon tai kanootin yli yön kestävälle melontaretkellesi. Tällöin myös ensimmäisestä vuorokaudesta pitää maksaa vuokra ja myös vajaista vuorokausista. Maksimi vuokrausaika on 7 vuorokautta kerrallaan. Valitse valikosta päivien määrä ja käyttämäsi kalusto.  Saman perheen ja seurueen vuokraukset voi mielellään maksaa samalla maksulla. Vajakirjaan on kirjattava nimi ja vuokrattava kajakki.