Kohti talvitreenikautta

Lokakuussa alkaa talviharjoittelu, eli vaikka vedet kohta viilenevät ja illat pimenevät, seuran toiminta jatkuu läpi talven aktiivisena.

Tiistaisin järjestetään monipuolista oheisharjoittelua Hämeenlinnan uimahallin liikuntasalissa klo 17:00-18:00. Tiistaitreenit alkavat 29.9. Luvassa on lihaskuntoharjoittelua ja pallopelejä.

Lauantaisin klo 09:00-11:00 järjestetään uimahallin hyppy- ja terapia-altaissa aikaisempien talvien tapaan allastreenit, joissa harjoitellaan mm. pelastautumista ja melontataitoja. Lisäksi seuralle on varattu 2 rataa. Lauantain treenit alkavat 3.10. Vuorot on tarkoitettu kaikille jäsenille. Nuorille ja aikuisille järjestetään erilliset treenit. Muistathan aina ennen treenejä tarkistaa kalenterista, onko sali- tai allasvarauksiin tullut muutoksia.