Kotimainen melontakauden avaus

Melontakauden avauksesta neljä maratonmitalia.

Pihla-Maraton Ruovedellä käynnisti kotimaisen melontakilpailukauden lauantaina. Vanajaveden Vesikkojen Otto Sivula meloi yleisen sarjan 12 kilometrin maratonilla kultaa ajalla 0.58,39. Poikien 18 sarjassa melontamatka oli yhdeksän kilometriä ja sen voitti Jaakko Hippeläinen ajalla 0.43,24 ja Otto Sivula oli toisena ajalla 0.43,28. Poikien 14 vuotiaiden sarjassa Esko Virolainen meloi kolmen kilometrin matkalla hopealle ja Kalle Hippeläinen oli neljäs.

Lisäksi kaikissa sarjoissa melottiin 1000 metrin matka väliaikalähdöllä. Jaakko Hippeläinen oli P18 sarjassaan toinen, Sivula neljäs ja P14 sarjassa Virolainen kolmas ja Kalle Hippeläinen viides.

Tulokset https://www.ruovedenkanoottipurjehtijat.fi/@Bin/1263943/Tulokset.pdf