Amsterdamin maratonilta mitali

Nuoret Vesikot menestyivät Amsterdamin avoimissa maratonmelontakisoissa.

Vanajaveden Vesikkojen nuoret melojat Jaakko Hippeläinen, Sakke Mattila ja Otto Sivula osallistuivat Belgian kahden viikon valmennusleirin päätteeksi avoimeen ja Hollannin tunnetuimpaan maratonkisaa Amsterdam Waterland Maratoniin. Amsterdamin kanaaleissa melottavan maratonin pituus junioreiden U 18 sarjassa on 14 km ja se sisältää yhden noin 200 m kanto-osuuden.

Kauden avaus melottiin ihanteellisessa säässä ja tuloksena oli ensimmäinen kansainvälisen kisan mitali, kun Sakke Mattila sijoittui kolmanneksi. Hyvää suomalaistulosta täydensi Mikkelin Melojien Eetu Kolehmaisen viides sija sekä Vesikoiden Jaakko Hippeläisen seitsemäs ja Otto Sivulan kahdeksas sija. Mattilan aika oli 1.03,01 kun voittajan Unkarin Matthias Majoresin voittoaika oli 1.02,27 ja toiseksi sijoittuneen Belgian Olivier Ostin 1.02,51. Amsterdam Waterland Maraton on yksi näyttökilpailu syyskuussa pidettäviin nuorten maratonmelonnan MM-kisoihin Portugalissa.

Tulokset löytyvät

http://amsterdamcanoemarathon.com/race-report-leonel-ramalho-and-lizzie-broughton-win-46th-edition/