Suomi Meloo 9.-15.6.2018 reitille Kuopio-Imatra

Melontaseikkailu Savosta – Karjalaan, joka päivä uudet reitit, sekä huippu seuraa ja elämyksiä Suomen kauneimmalla vesireitillä.

 

Vanajaveden Vesikkojen seura osallistuu tapahtumaan omalla joukkueellaan jo 32. kertaa. Osallistumisedellytyksenä on uimataito ja heittäytyminen uusiin haasteisiin.  Melontaosuudet sopivat aloittelijoille ja kokeneille melojille, koska melontaosuudet ovat erilaisia (7-32 km). Melonta järjestys tehdään ennakkoon melojan kokemuksen ja kunnon mukaan. kts. http://www.suomimeloo.fi/esittely/aloittelijan-info/. Yleisin kulkupeli on kaksikko, jolla kokeneempi ja aloittelija pärjäävät reissussa hyvin johtokajakin ja turvaveneen varmistaessa kaikkien perille pääsyn.

Ilmoittautuminen 6.5.2018 klo 10 vajalla tai 13.5 mennessä (50 euro/hlö), samalla käydään melomassa ja katsotaan ohjelmaa runkoa läpi tarkemmin. Samalla mietitään kajakki valintoja sekä melontapareja. Katso tunnelmapaloja Kuusamo-Ii reitiltä: https://www.youtube.com/watch?v=E9fd1tR0pnM

Kannattaa tutustua Suomi Meloon nettisivuilla Reitti Infoon http://www.suomimeloo.fi/tapahtuma-2018/ sekä käsikirjaan http://www.suomimeloo.fi/kasikirja2/.

Retken kustannukset jaetaan retkeläisten kesken. Seuran tapahtumakalenterissa mainituista useamman päivän retkistä ei peritä kalustovuokraa. Käytännössä muita maksuja ovat auton käyttö- ja majoitus- sekä ruokakulut. Riippuen nukkuuko teltassa, mökeissä vai asuntoautossa. Suomi Meloon osallistumismaksu 50 euroa/hlö maksetaan 6.5. käteisellä tai suoraan Vesikkojen tilille.

Katso kalenterista Suomi Meloo harjoitukset joita järjestetään lähes joka viikko, tule paikalle niin tutustutaan ja harjoitellaan melontaa porukalla. Ohessa päivät kaikki tapahtumat vajalla:

1.5. Vappumelonta klo 10, jossa Suomi Meloo porukkaa

6.5. Suomi Meloo info + melonta klo 10

8.5. Suomi meloo info 16.30-17.30

10.5 Suomi meloo info ja melonta klo 10 unelminen liikuntapäivän yhteydessä.

20.5. Suomi Meloo info klo 10 + harjoitukset

27.5.  Suomi Meloo info klo 10 + harjoitukset

3.6.  Suomi Meloo info klo 10 + harjoitukset

Lisätietoja:

Reijo Turunen, 0400 895 271, returune@gmail.com.