Ratamelontakoulu

Seura järjestää kesällä reippaammasta melonnasta ja kilpailemisesta kiinnostuneille ratamelontakoulun. Ratamelontakoulu on hyvä ja opettavainen jatkokoulu melontakoulun käyneille. Se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjatummasta kunnon kohottamisesta tai haluavat kilpailla. Voit osallistua myös suoraan ratamelontakouluun, jos omaat vahvan urheilutaustan. Harjoituksissa on mukana turvavene. Kurssi toteutetaan mikäli vähintään 3 ilmoittautunutta.

Hinta on 50 €, sisältäen kuluvan vuoden valmennusmaksun.

Ratamelontakoulun ohjelma:

Päivä 1: Tutustumme kalustoon ja varusteisiin. Kunto- tai kilpakajakin valmiiksi laittaminen, kajakkiin meno ohjatusti. Harjoitus vesillä: Kohden poijua melonta, spurtit ja lyhyt harjoituslenkki.

Päivä 2: Ohjaajan neuvomana kajakin valmiiksi laittaminen ja kajakkiin meno. Vesillä nopeusharjoitus ja startteja, tekniikka ja taitoharjoittelua mm. sivuttain melonta, pysähtymisen kovasta vauhdista, melan uittaminen kajakin alta ja peruuttaminen. Kaatuminen ja pelastautuminen moottoriveneeseen (vapaaehtoinen).

Päivä 3: Harjoitusten käsitteitä ja teoriaa, esim. Pk eli peruskestävyys, vk- vauhtikestävyys, mk-maksimikestävyys.  Teemme vauhtikestävyys-harjoituksen vesillä, loppuinfo mielellään vanhempi mukana: Miten kisoihin osallistuminen tapahtuu, kilpailulisenssi, kisojen melontamatkat, miten tästä eteenpäin kilpailu-uralla, Vesikoiden ratamelontaharjoitukset ja leirit.

Varaa paikka ratamelontakouluun Suomisportissa oheisen linkin kautta:

Ratamelontakoulu 20-22.7. klo 10.00-13.00