Toimitusehdot

Tällä sivulla kerrotaan Vanajaveden Vesikot ry:n (Y-tunnus 1532566-8) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.

  1. Yleistä

Kaikki hinnat sisältävät mahdollisen arvonlisäveron ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€).

Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkintahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

2. Palveluiden maksu- ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan verkkokaupan kautta maksettuihin Vanajaveden Vesikoiden kursseihin, retkiin ja tapahtumiin.

Maksuehdot:
Asiakkaalla on velvollisuus tutustua tapahtuman sisältöön ja ilmoittaa siinä mahdollisesti olevista virheistä Vanajaveden Vesikoille ennen maksun suorittamista. Asiakkaan on täytettävä tapahtuman kuvauksessa mainitut ehdot voidakseen osallistua tapahtumaan. Mikäli ehtojen täyttyminen on asiakkaalle epäselvää, on hänen varmistettava asia tapahtuman järjestäjältä ennen ilmoittautumista.  Sopimus syntyy, kun asiakas ilmoittautuu tapahtumaan.

Peruutusehdot:
Mikäli Vanajaveden Vesikot peruu palvelun pakottavasta syystä, palautetaan palvelun hinta asiakkaalle kokonaisuudessaan. Palvelun peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle heti kun peruuttamisesta on tehty päätös.

Mikäli asiakas on sairaana tilattuna palvelun toimitusaikana, palautetaan palvelun hinta asiakkaalle kokonaisuudessaan. Lääkärintodistus ja vapaamuotoinen hakemus palvelun hinnan palauttamiseksi on toimitettava 14 vrk kuluessa ostetun palvelun toimituspäivästä Vanajaveden Vesikoille.

Käyttämättömistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksuja.

3. Toimitusaika

Verkkokaupassa on myynnissä ainoastaan palvelutuotteita, jotka toteutetaan tiettynä aikana. Tilattu palvelu toimitetaan tilauksessa valittuun aikaan.

4. Toimitustavat

Verkkokaupassa on myynnissä ainoastaan palvelutuotteita, jotka toteutetaan tiettynä aikana. Tilattu palvelu toimitetaan tilauksessa valittuun aikaan. Tuotteiden hintoihin ei lisätä toimituskuluja.

5. Maksutavat

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa jäljempänä esitellyillä maksutavoilla.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Lisää tietoa maksunvälittäjästä löytyy osoitteesta http://www.checkout.fi

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

6. Palautukset

Palveluilla ei ole varsinaista palautusoikeutta. Kohdasta kaksi löydät palveluiden maksu- ja peruutusehdot.

7. Tuotteiden edelleenluovutus

Jos asiakas on estynyt osallistumasta tapahtumaan, voi hän luovuttaa osallistumisoikeuden toiselle henkilölle. Osallistujan on täytettävä tapahtuman kuvauksessa mainitut ehdot. Edelleenluovutuksesta on ilmoitettava tapahtuman järjestäjälle.

8. Myyntialue

Palvelut toteutetaan Suomessa.